Přečteno za LISTOPAD.

Zdravím všechny knihomoly :)

Máme tu předposlední "Přečteno" letošního roku a já konečně zvládla přečíst krásných 8 knížek, ze kterých bych vypíchla především knihu Tenkrát v Hollywoodu, Muž, který spadl na Zemi, Dámský Gambit a 9. listopad! Nejslabší knihu, která by byla vyloženě propadák tu tentokrát nemám :)

Mini recenze:

COLLEEN HOOVER - 9.LISTOPAD

Jakmile vidím nejnovější knížku od Colleen Hoover, už mě vůbec nezajímá o čem ten nový příběh bude, jednoduše ji hned beru a začínám číst. A opět nezklamala! Colleen Hoover ve svých knihách vždy nabídne zdánlivě prostý příběh, který ale vždy překvapí úžasným přesahem a něčím se do vás otiskne. A to se stejně tak odehrálo i u 9. listopadu! To vyústění jsem vůbec nečekala a neskutečně mě překvapilo! Jsem nadšená a moc moc ji doporučuji všem (spíše ženám), které si chtějí přečíst romantický příběh, který vás naprosto pohltí a dostane :)

Mé hodnocení: 90 %

QUENTIN TARANTINO - TENKRÁT V HOLLYWOODU

Jak už název napovídá, Tarantino nás vezme na exkurz do svého stejnojmenného filmu - Tenkrát v Hollywoodu... CELOU RECENZI SI MŮŽETE PŘEČÍST ZDE :)

CABIN PORN - CHATY NA KONCI SVĚTA

„Každý z nás v sobě nosí představu domova, který čeká jenom na to, až ho postavíme.“ 

Tohle je kniha přesně pro mě a pro všechny milovníky přírody a chatek. Najdete v ní mnoho příběhů těch, kteří své dětské sny o domcích na stromech, srubech a chatkách z jakéhokoliv materiálu dotáhli do konce. A to v dokonalém souladu s přírodou :)

Mé hodnocení: 100  %

WALTER TEVIS - MUŽ, KTERÝ SPADL NA ZEMI

Mimozemšťan Thomas Newton je vyslán na naši planetu, aby zachránil svůj umírající lid.. CELOU RECENZI SI MŮŽETE PŘEČÍST ZDE :)

WALTER TEVIS - DÁMSKÝ GAMBIT

Žhavá novinka a naprostá nutnost pro všechny fanoušky seriálu Dámský gambit! CELOU RECENZI SI MŮŽETE PŘEČÍST ZDE :)

antologie TENKRÁT O VÁNOCÍCH

Devět českých známých i neznámých autorů a devět povídek s vánoční tématikou.

Tohle byla moc fajn oddechová kniha ideální na období Vánoc. Jen pozor, nečekejte vyloženě pozitivně laděné příběhy, naši autoři se zřejmě rozhodli na své čtenáře přenést lehký smutek a takovou prazvláštní atmosféru :)

Mé hodnocení: 70 %

TEREZA KOPECKÁ A TOMÁŠ KOPECKÝ - NAPROSTÁ ŠÍLENOST

Skvělý komiks o tom, jaké to je, žít s úzkostí. Za mě úžasný počin, který vás rozesměje a zároveň rozesmutní. Moc doporučuji!

Mé hodnocení: 100 %

DAV PILKEY - DOGMAN: VOLÁNÍ KOČIČINY

Šestý díl komiksové série.

Další díl super vtipné "psocajstské série", u které se skvěle pobavíte a zapomenete na všechny chmury :)

Mé hodnocení: 90 %


Publikováno: 09. 12. 2021