Přečteno za ŘÍJEN.

Zdravím všechny knihomoly :)

Máme tu další "Přečteno" a mé přání z minulého měsíce se vyplnilo - za říjen jsem přečetla 5 knížek, sice žádná hitparáda, ale pořád lepší než září:)

Mini recenze:

Jan Štěpánek - Pes baskervillský

Komiksová adaptace detektivního románu Arthura Conana Doyla. Celou recenzi si můžete přečíst ZDE.

Amálie Kovářová & Petr Šrédl - Obraz Doriana Graye

Nesmrtelná klasika, která nyní vyšla v krásném zpracování jako grafický román. Celou recenzi si můžete přečíst ZDE.

John Everson - Dům u hřbitova

Místní podnikatel chce využít chátrající dům se strašidelnou pověstí a předělat ho v halloweenskou atrakci. Což není zrovna nejlepší nápad..

Tohle byl spíše průměrný horor, ovšem námět mě moc bavil, především druhá polovina, kdy se z nudného příběhu vyklubal fajn slasher. 

Suma sumárum - jedná se o typický béčkový horor, u kterého si odpočinete, přečtete ho rychle, ale nečekejte od něho žádnou pecku, ze které si sednete na zadek. Nenadchne, ale ani neurazí.

Mé hodnocení: 60 %

Luanne G. Smith - Víno a čáry

Mladé čarodějnici Eleně se podařilo po 7 letech osvobodit z kletby a vrací se domů na vinici. Podaří se jí zjistit, kdo ji před lety zaklel?

Tohle byla ta správná volba, jak se pomalu vrátit do čtecího režimu. Nenáročná fantasy oddechovka, s romantickou linkou, trochou té magie a k tomu velmi čtivá. A ta obálka je nádherná.

Mé hodnocení: 70 %

Holly Black - Nejchladnější dívka ve Městě chladu

Hlavní hrdinka Tana se probouzí po bouřlivém večírku a zjišťuje, že všichni její přátelé jsou mrtví.. Celou recenzi si můžete přečíst ZDE.

Publikováno: 12. 11. 2021