Čtecí koutek vol. 2

Zdravím všechny knihomoly  :)

Tentokrát u článku, podobnému, jaký jste už u mě na blogu mohli vidět před pár měsíci :) Jelikož mi přišla nabídka zúčastnit se soutěže – soutěže o peníze a o vysněný čtecí koutek – a já soutěže miluju, rozhodla jsem se zkusit štěstí. Soutěž má na svědomí internetový obchod Biano.cz, na kterém naleznete obrovskou nabídku (nejen) stylového nábytku a dekorací (od gaučů, přes zahradní nábytek, kuchyňské linky, bazény,..) a jedno z mých nejoblíbenějších internetových knihkupectví Martinus♡, které má ty nejkrásnější knihomolské doplňky, jaké jsem kdy viděla.))

A teď už k samotné soutěži. Úkol zněl jasně – vybrat si své vysněné křeslo a knihovnu. Vypadá to jednoduše, no uznejte. Ovšem zdání klame! Biano.cz nabízí širokou škálu nikoli jen božských křesel, ale co teprve těch knihoven! Brala bych je všechny – ale to nejde. Tudíž po velmi, velmi dlouhém vybírání a následnému rozhodování, zda „tohle nebo tohle“, „a co tohle?“, jsem vybrala tohle:

Rozkládací křeslo Ada - přijde mi na čtení ideální. Úplně se vidím, jak se zamotám do deky a uvelebím se do něj s nějakou pěknou knihou. Líbí se mi na něm ta kombinace černé a žluté a také barevné portréty, které vypadají fakt stylově :)


Knihovnu Castagnetti Cubic - miluji bíle knihovny! Sama mám doma jednu. A tahle by se k ní skvěle hodila. Barevně roztříděné knihy by v ní vypadly božsky :) Jen škoda, že můj pokojíček není nafukovací. Ale já bych to snad nějak vymyslela. Když tak bych dala pryč něco bez čeho se obejdu a zabírá hodně místa. Třeba postel. 


Tak a můj vysněný čtecí koutek je na světe. Uff.. K jeho dokonalosti by chybělo jen naplnit knihovnu tituly, které mám na svém wishlistu a mnoha dalšími, protože knížek není nikdy dost! :D Děkuji Biano.cz a Martinusu za bezva soutěž, bavila mě:)

A pro vás, čtenáře, mám na konec článku tip na knihu. Knihu, kterou mám nejradši, u které jsem si vybrečela oči a kterou by si měl podle mě přečíst každý. A tou je Zlodějka knih.

Mějte se hezky :)

Publikováno: 10. 08. 2017